Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Facesitting yüze oturma

Facesitting yüze oturma


Partnerimin facesitting yani yüze oturma pozisyonunda vajinasını yalatmasına bayılıyorum. Bunu sadece iki kisi istekli yaptı. Birisi kendisi ile ilgili yazmamı istemiyor o nedenle ismini değirsemde yazmıyacam. Digeri çok sürtüsme yaşasakda başbaşa kaldığımız zaman harika zaman geçirdiğim güzel öğretmenim Berrak. 

Facesitting Yuzeoturma
Facesitting Yüzeoturma 

Berrak yüzeme oturmak için deliriyordu. 


Berrak am yalatmaya özellikle yüzüme oturmaya bayılıyordu. Facesitting  yapmayı her zaman o teklif ediyordu. Yüzüme oturup sarı kıllarla kaplı amcığını ileri geri hareket ettirerek yalatıp emdiriyordu. Zevklendikçe saçlarımdan kavrayıp yalatıp kaçırdığı amcığı kendini ileriye dogru çektiğinde dillediğim anüsünden aldığı zevkle kendini parmaklayıp göt deliğini yalatıp tekrar amcığını ağzıma vermesi.. Tek kelimeyle harikaydı. Göt deligini yakadığım ilk kadındı.

En büyük hayalim partnerim boşalırken yüzüme oturması, ağzıma boşalması


Evet bunun için deliriyorum. Yaşıyamadım... Defalarca agzıma boşalan daha dogrusu vajinasını yalayarak boşaltım. Özellikle güzel avukatım iki defa sarsıla sarsıla ağzıma boşaldı. Ağzım doldu resmen, ama uzanmısken yaşamak farklı tam boşalırken facesitting yaparak yani yüzüme oturarak ağzıma boşalması farklı olur. Bunu çok istiyorum. Bir kadının boşalacağı zaman facesitting yüze oturma pozisyonunda vajinasını yalatıp ağzıma boşalması. Bu şekilde dilimi icine sokup am yalamak istiyorum. Bunu hayal eden bir kadın arıyorum. Bu şekilde am yalatmak boşalıp rahatlamak isteyen kadınlardan mesaj bekliyorum. Sadece biraz cesaret.
https://orlmsj.blogspot.com/2019/03/facesitting-yuze-oturma.html

oralmasaj@gmail.com

Yorum Gönder for "Facesitting yüze oturma"