Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Düzenli Görüşebileceğim Bir Kadın Arıyorum

Vajina yalatmaktan hoşlanan, düzenli görüşebileceğim bir kadın arıyorum.

Am Yalatmak
Vajina Yalatmak

Vajinasını yalatmak istiyen, düzenli görüşebileceğim birini arıyorum

Uzun sureli ve düzenli görüşebileceğim, vajinasını yalatmaktan hoşlanan veya denemek istiyen bir partner arıyorum.
Zaten yıllardır görüştüğüm kadınlar mevcut ancak neredeyse yılda bir görüşüyoruz. Yani her hafta görüşmek istesemde bu ne kadar mümkün bilmiyorum, bu nedenle en azından ayda bir vajinasını yalıyabileceğim bir partner arıyorum.

Birbirimize yakın olmamız önemli.

Beraberliklerimde en büyük problem mesafe, genelde istanbul da iletişime geçenler avrupa yakasında olmaları. Bununla beraber de avrupa yakasında anadolu yakasına en uzak konumda oturmaları. Genel de Avcılar, Küçükçekmece, Esenyurt konumundan iletişime geçiyorlar. Ben anadolu yakasında Kartal'da yaşıyorum. Anadolu yakasından iletişime geçen neredeyse yok gibi bir sey.
Şimdi belki size garip gelecek ama aynı mahallede bile olmayı çok isterdim, en azınsdan semtte. Tanıdık çıkmasından korkanlar var ki ben akrabalarım dahil kimseyi tanımam, ama tanıdık çıkmasını isterdim. Mesela komşum çıksa beni her gün görse bu adam am yalama hastası dese..Kendisini güvende hissetse istediğimiz zaman bol bol görüşsek. Çok isterdim yakın olmayı. Bir kaç kişi haricinde tadığım çıksa beraber olmayı düşünmem ama am yalama fetişisti olduğumu bilmesinde sakınca yok.
Yakın olsak zamanımız olmasa da beş dakika tenha bir yerde buluşup öpüşmek bile o kadar iyi gissettirir ki anlatamam. Sevgili olmayı özledim.

Zaman ayırmak degil zaman yaratmak

Boş zamanlarınızı değerlendirecek bir aktivite olarak olaya yaklaşmayın. Beraber olmak için zaman yaratmanız gerekiyor. Boş gününe denk getirmeye çalışan kadınlar var. Boş gününde alışveris yap, kitap oku, yoga veya dans kursuna git. Vajina yalatmak isteyip bunuda boş vaktine denk getirmeye calışmak neyin nesi.

Yorum Gönder for "Düzenli Görüşebileceğim Bir Kadın Arıyorum"