Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İki Deligi de Keyifle Yalarim

Güzel ve temiz bir kadının her iki deliği de keyifle yalarım.


Beraber olduğum kadınlarda henüz çirkin olana raslamadım. Belki Uğur Mumcu da oturan yaşça 55 yaşlarda olan kadını saymazsak. O da çirkin sayılmazdı ama zaman 55 olmasına karsın hic adil davranmamıstı. Yüzü ve vücudu çok kırışmıs ve göbekliydi. Sişman sayılmazdı ama alkolik erkekler gibi göbek salmıştı. Yalayıp yalamamak da çok kararsız kalmıştım çok ama çok istekliydi ama son anda vazgeçtim. Yakın olması, onun evinde görüşebilme olanağı olmasına rağmen, ben o sırada Yakacık'da oturuyordum, yani araçla bir iki dakika, görüntüsünden dolayı ilk ve tek vaz geçtiğim kadındı.

Evet itiraf edeyim ki güzel bir kadınla seks daha keyifli oluyor, e sıradan bir erkeğin sonuçta ama modellik yapan genç bir kadinla beraber oldum. Dunyalar güzeliydi ama çok hoşuma gitmedi onunla geçirdiğim zamanı Asuman'la veya Cadım'la geçirmeyi yeğlerdim. Onlar zaten bambaşkaydı ama geçmişte kaldılar.

Delikleri yalamak


Asuman göt deliğini yalatmaktan keyif alırdı. O daracık temiz deliği yalamaktan ben de büyük keyif alırdım. Genellikle yüz üstü uzanır muhtesem kalcalarını ayırır göt deliğinide keyifle yalardım. Asuman bambaşka bir kadındı. Guzellik olarak cinsellik olarak bambaşkaydı.

Cesaretinizi toplayın ve bana ulaşın.
  • Aklızda soru işareti olmasın vajina yalama fetisisti olgun, evli ve tecrübeli en önemlisi am yalamaktan haz alan bir erkekle beraber olacaksınız,
  • Kesinlikle gizlilik içinde kalacak,
  • Tanıdığınıza asla pisman olmayacağız birisiyim. 

Yorum Gönder for "İki Deligi de Keyifle Yalarim"