Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yalatıp Ağzıma Boşalmak Isteyen var mi?

Yalatıp ağzıma boşalmak isteyen var mı?


orlmsj.blogspot.com  Şimdiye kadar bir kadın yaptı bunu yani ağzıma boşaldı. Kaç yıl olduğunu anımsamıyorum. 5 - 6 yıl olmuştur. Blogumdan iletisime geçen bir kadın facesitting yaparak ağzıma boşalmak istediğini söyledi. O kadar istekliydi ki sohbet ederken ağzım sulanıyordu. Ne yazık ki istanbul dışında oturuyordu. Alıştım artık aslında Istanbul bu konuda çok cesaretsiz en azından Anadolu yakasındaki kadınlar bu tarz ilişkilere çok alışkın değiller. 


Ümraniye'de akrabalarının yanına geldiğinde bir kaç saatliğine kaçamak yapabileceğini söyledi. 

Kadıköy de buluştuk ve fotolarımdan daha cekici olduğumu söylemisti. Ben ona göre fotojenik değilmişm. Neyse bir kadın ne diyorsa haklıdır. 10 dakka kadar sohbet ettik, yeri ayarlamamı istedi. Ben de gideceğimiz suiti hemen ayarladım. Suite giriş zamanımız gelene kadar yarım saat kadar sohbetbettik. Sonra suitte başbaşa kaldık. 

Elif kapalı yani türbanlı, baliketi ile normal kilo arasında harika dudaklara sahip yanlış anımdamıyorsam 36 - 37 yaşında evli ama eşiyle 3-4 yıldır ayrı odalarda kalan ve ten teması hemem hemen bitmişti. Eşi ayda bir odasına gelip bi posta sikip kalkıp kendi yatak odasına geçiyormuş. Elif her defasında stresten öldüğunü söylüyordu. Hissetmeden döl yuvası gibi, dokunmadan, hissetmeden gelip sikip icine boşalıp gitmesinden nefret esiyordu. Yalatmak istiyordu ve ayrıca onu sikmemi de istiyordu. Iki cocuk olduktan sonra yumurtalıklarını bağlatmıştı, ertegün hapı kullanmamıza gerek kalmamıştı. 

Elifle suitin asansör de ilk başbaşa kalışımda kalbim yerinden fırlıyacaktı. Asansör ufak olduğundan bir birimize yakın durduk ama kamera vs olabilecegini dusunduğumden öpemedim belini sardım, bir kadının beliyle kalcası arasındaki o eğime elimi koymaya bayılıyorum, kafasını gögsüme koydu. Başka bir duygu sevgilim gibi hissetmek, bir kadınla o şekilde yaklaşmak.

Odaya girdiğimizde kapıdan içeriye ilk önce Elif girdi. Kapıyı kapattığımda belini sarıp kendime çektim, dudaklarına yapıştım. Iki elimle belini kalcalarını sıkarken deli gibi öpüştük. Ayakta bir kaç dakika öpüstükten sonra sikime elini attı sertleşmiş sikimi oksarken öpücüklere ara verdi. Ufak ufak öperek kahve içip biraz daha sohbet etmek istediğini söyledi. Sikimi sıkıp bende emecem seninki de iriymiş dedi. Beş on dakika konuştuk gibi ama dayanamadı o da bende, sikim dimdik oturduğumda sikime kacamak bakışlar atıyordu. Sonra sohbet anlamsizlaştı arayı o verdigi icin tekrar ondan hamle yapmasını bekledim. Sonra sohbet ettigimizde keske hic ara vermeseydik. Opustukten sonra cok heyecanlandım aslında o nedenle ara vermek istedim ama sen koltuga oyle bir oturdunki sikini oyle bıraktığıma pisman oldum demisti. Ya bambaşkaydın Elif'im.

Elif soyununca iki cocuk dogurmus bir kadından ziyade genc kadın körpeler gibi dimdik gögüslere sahipti ve harika dipdiri kalçalara sahipti. (Beni bu hep saşırttı, cocuk emzirmek memeleri tahrip edecegini, sarkacağını hep düsünmüstüm. Ama Asuman, Cadı, güzel muzik ögretmenim saşırttı beni. Cadımın memeleri ayrı bir guzeldi. ) Beli ince dursada daha dogrusu kalcalarıyla beli arasinda kavisli guzel olsada dogum yapan kadınlara has ufak bir gobek de degil çıkınti vardi. Ama tek kelimeyle harika gozukuyordu. Yuzune bakinca yasını tahmin edseniz de vucuduna bakinca kesinlikle tahmin etmesi zordu. 

Elifi kilot haric çıplak altimdaydı. Bende de sadece kilot vardı. Sikimi tamcığına dayamış dudaklarına yapışmıştım. Ellerimi kollarınin altindan gecirip kafasını tutmus deli gibi opusuyorduk. Misyoner pozisyonunda kilodunun ustunden gelip giderken kalp atısını amcığından sikimle hissediyordum. Benim de seffaf sıvım akmaya başlamıstı. Memelerini eme eme aşağı inmeye başladım. Bu dakikalar surmüş meme ucları sertlesmisti. Izler kaldı memesinde, umursamadı. Aşağıya inmistim. Amcığının kokusu sıcaklığı agzımi sulandırmıstı. Kilodunun ustunden opuyordum. Harikaydı.. Dayanamadim fazla kilodunu çıkardım köpek gibi yalayıp emerken agzından oohhh, harikasın , süpersin kelimeleri dokuluyordu. Bir kaç gun once traşlamıştı amcığını istediğim gibi kıllanmamıstı daha ama iri ve sulu amcık yalıyordum. Parmağımla amcığını parmakliyor göt deliğini yalıyordum. Delirmiş gibiydim.

Memelerini emmek için çıktım dudaklarına yapıştım. Gözlerimizin icin kıpır kıpırdı. O da bende mutluyduk anlatamam. Ağzıma ver dedi. Sikini emmek istiyorum. " 69 mu" diye sordum hayır sen ağzıma ver ben parmaklıyacam boşalırken yataga uzan ağzına verecem.

Sikimi taşaklarımı emmeye yalamaya başladı ki anlatamam. Hatta sikim ben yalarken sönmüş ve sonerken de o seffaf sıvı kafasına bulaşmıştı. Hepsini yaladı hiç igrenmeden ama yani yazmakla anlatilacak gibi degil. Her kadın saksosunu över ama Elif bambaşkaydı. Amcığı iyice sulanmıştı aklim sulanan amcığını yalamak için bir hamle yaparak bir anda kafamı o sulu amciga yapışmaktı ama Elif siki öyle emiyor yaliyorduki anlatamam. Dayanamadım kasıla kasıla boşalmaya başladım Elifin yüzü agzı dollerimle doldu. Daha da cezbetti daha da istahlı yalamaya başladı saniyeler sonra sikimi bıraktı boşalmam onu tetiklemiş boşalmaya başlamıştı. Uzandım titriye titriye yuzume oturdu bir kaç saniye gecmeden boşaldı. Dilledikce kaçırdı amcıgını tamamen bosalinca irkile irkile her dokunusumla yuzume oturup yalattı o harika amcığını.. 

Elif'le o gün bir iki saatlik beraberligimiz beş saat sürdü. Ikimiz de birbirimizden ayrilmak istemedik. Elif'i saatlerce yaladım. Ayrıca uc posta keyifle sikip kasıla kasila icine bosaldım. Ilk buluşmamda nadiren bir kadınla bu kadar uyumlu olurum. Karşılıklı tanıma safhasını geçmiştik.

Elifle bir kac defa daha görüştük. Donra daha uzak bir şehre taşındılar. Mesafe iyice artinca bir daha çok istesek de görüşemedik. Elif yakın veya aslinda istanbul anadolu yakasına taşınmış olsaydı. Şu an ne ben arayısta olurdum belki de ne blogum ne de twitter adresim aktif olurdu.

Bana yaşattıklarını hiç unutamıyacam. Belki dr bir gun tekrar buluşabiliriz, hayat belli mi olur.

Am yalatmak agza bosalmak
vajina yalatmak

Cesaretinizi toplayın ve bana ulaşın.
  • Aklızda soru işareti olmasın vajina yalama fetisisti olgun, evli ve tecrübeli en önemlisi am yalamaktan haz alan bir erkekle beraber olacaksınız,
  • Kesinlikle gizlilik içinde kalacak,
  • Tanıdığınıza asla pisman olmayacağız birisiyim. 


Adınız:

Mail Adresiniz:

Mesajınız

Yorum Gönder for "Yalatıp Ağzıma Boşalmak Isteyen var mi? "