Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Guzel ogretmenim Berna nerelerdesin?

Güzel ögretmenim Berna, nerelerdesin?


Berna isminde bir kaçtane kadınla tanıştım. Ama güzel ögretmenim Berna, beraber olduğum kadınlar arasında her zaman yeri ayrı bir kadındı. Gerçi beraber olduğum kadınlar arasında yerleri ayrı bir kaç kadın oldu. Asuman , Cadım , yine il dışından gelen güzel ögretmenim ama Berna hep blogum aracılığıyla tanıştığım, uzun süreli ve kendine has ve çok hassas bir güzellikdi. Berna da Ankara'lı guzellerdendi ancak Balkan göcmeni olduğu için sarışın ve bakmaya doyamıyacazgız guzellikte gözlere sahip bir afetti. Ankara'nın havasından mı, suyundan mı bilmiyorum ama Ankara'lı kadınlar am yalatmayı hem istiyorlar hem de seviyorlar.

Hep kavga ederek başlar doya doya sevişerek ayrılırdık.


Kadın hassasiyetinden anlamıyorum, bu kesin. Biraz odunluk var diyecem ama karar veremiyorum. Kadınları o kadar alttan alıyorum ki sonunda kaprislerinin sonu gelmiyor bence.. Konuşmalarıma bakıyorum o kadar cekingen sohbete başlamışız ki ama ilişkinin ortalarında artık o kadar rahat kırıp döküyorlar ki, deger verdiğime değerli hissettiğime pişman ediyorlar.
Berna ile bunları yaşamadım. Sadece konusma kısmı uzayinca bir oküzluk ediyorum. Beraberliklerimin sonlanmasında en pişman olduğum kisi Berna, o kadar hatalarım olduki bazen ben neden bunu söyledim diyorum. Her şey bir yana Berna beni sevmese de başkasına aşık olsada beni düşünürdü. Bunu hissetirirdi. 

Keşke bir şekilde iletişime geçsen de bana sadece haber versen,  iyiyim desen, her şey yolunda desen. 


Vajinasını yakalmak isteyen hanımlar cesaretinizi toplayın mesaj atın.

Name

Email *

Message*


Yorum Gönder for "Guzel ogretmenim Berna nerelerdesin?"