Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tayt giyen kadınlar ve genç kızlar

Tayt giyen kadınlar ve genç kızlar


Metroda taytlı güzel kadın.

2018 yılında, mayıs ayı olarak hemen bloguma kaydettiğim beni çok etkileyen bir anım. Kadıköy den Maltepe'ye metroyla dönerken sanırım Uzunçayır metro durağından iki tane 30'lu yaşlarda genç güzel kadın bindi. Ikisi de çok bakımlı ve güzellerdi. Sohbete dalmış hararetli konuşuyorlardı. Üçlü koltuklarda oturuyordum. Tam önümde durup sohbet etmeye devam ettiler. Tam da adamını bulmuşlardı. Birisi normal pantolon giymisti ama diger sarısın olan kadın tayt gibi kumaş bir pantolon giymişti. Taytı amcığının yarığına girmiş, amcığının dudakları belirmis ağzımı sulandırmıştı.
Kafamı sağa sola çevirip dikkatimi başka seylere vermek istesemde bir kac saniye sonra amcığına gözüm takılıyor, dudaklarımı,dilimi yalıyordum.
Yakalanmam uzun sürmedi. Ama yapacak bir sey yoktu. Biraz geri çekildi. Sonra metro dolmaya başladikca mecburen tekrar amcığını ağzıma sokacak gibi önümde durdu. Umursamiyordu ve hatta benimle oynamak hoşuna gitmişti. Çok rahatlamış ve bakıp bakmadığımı da ara ara kacamak bakışlar atıp hareket ediyordu. Hipnotize olmuş gibi bakıyordum. Tek kelimeyle muhteşem zamandı.

Berna'nın harika taytı

Güzel ögretmenim Berna
Berna ile görüşmelerimizin birinde üstünde uzun bir gömlek ve altında incecik bir taytla gelmişti. Biraz sokakta öyle görünce kızdım. Tabiki tayt giydiği için kıskandığımı bellietmeden başka bir nedenden dolayı maraz çıkarttım. Zaten durmadan kavga, tartışma içindeydik taki beraber olacağımız yere gidene kadar. Yani şimdi anımsayınca tartışmalarımızı o kadar özledim ki anlatamam. Alem hatundu, sevgili, hatta karı koca gibiydik. Ama başbaşa kaldığımızda saatlerce öpüşüp koklaşir birbirine hasret kalmış sevgililere dönerdik.
Öpüşmeye başladığımızda okuldan arkadaşı aradı.Berna da açıp konuşmaya başladı. Way amk tam da zamanını buldu diye düşünüyordum. Berna gömleğini çıkarıp gelip kucağıma oturdu. Tayt gerildiğinden kalcalarının tüm güzelliği ortaya çıkmıstı. Berna fiziken dunya güzeli bir kadındı. Güzel vücudu bir yana cok güzel yuze hatlarina sahipti. Sarışın dalgalı saclı, yeşil gözlü, bal dudaklı harika bir hatundu. Hem telefonla konuşuyor hem de deli gibi öpüyorduk, kalcalarını sıkarken taytını parcaliyasım vardı. Berna hem öpuyor hem konusuyor hem de ara ara gülümsüyordu. Hayal gibi bir zamandı. O an heyecanlı ve mutluydum. Berna seni çok ozledim

Deri tayt

Deri tayt tabiki Asuman
Kadıkoy de suit de Asumanı heyecanla bekliyordum. Asuman'la beraber dışarıda buluşamıyorduk, evli ve Kadıköy'e yakın bir konumda yaşıyordu. Tanıdık çıkmasından korkuyordu(k). Bu nedenle ya suitte, suit uygun degilse eğer Kadıköy cevresinde başka bir günlük kiralık evde görüşüyorduk. Ben yeri ayarlayıp konum paylaşıyordum o da geliyordu.
Incecik bir kadındı. Benim baliketi kadınlardan hoşlandığımı biliyordu ama balıketi kadinlar kadar bu incecik afetin ağzımın suyunu akıtacağını bilmiyordum. Hala balıketi hatunlar favorim olsa da Asuman bambaşka bir kadındı.Incecik ve giyimiyle bile insanın aklını alabilecek zevkte bir kadındı. Sütyensiz bol bir gomlek, deri tayt ... Esane gözüküyordu. Kollarımın arasına alıp, sardığım da kendine has gülümsemesi ve dudak dudağa, ufak biçimli kalcaları avucuma sıgmış keyifle avuçlarken, bir erkek daha ne istiyebilir ki

Tayt videosunun sahibi Zeynep

Zeynep tayt videosunun sahibi,yakın zamanda tanıştık ama ilk izlenimim sanalcı olduğu için biraz kaba davrandım. Sonrasında gönderdiği video ve fotolardaki zaman farkından dolayı kıskançlık krizi..

Ne diyebilirim ki bazen aptalca, cocukça haretler yapıyorum.
Zeynep harika sulu amcığa sahip ve o sulu amcığının her damlasını bana yalatmayı istiyen, tam aradığım hatun. Bakımlı, harika vücut hatlarına sahip, muhtesem dudaklara sahip genç taze bir afet. Umarım bana o sulu amcığını yalatır ve keyifle ağzıma boşalır. Benim de onun da buna ihtiyacı var. En azından benim deli gibi ihtiyacım var, kudurmuş durumdayım.

Tayt'lı Zeynep'in harika videosu



Oral Masaj yaptırmak

Oral Masaj yaptırmak isteyen hanımlar yani vajina yalatmak yani dilimle dudağımla vajinasına masaj yapmamı, ağzıma boşalıp rahatlamak isteyen hanımlar iletisime geçmeleri yeterli.
Kimler iletişime geçebilir
  • ✔ Vajina yalatma isteği olan
  • ✔ Kişisel temizliğine özen gösteren
  • ✔ Istanbul da yaşıyan veya istanbul'a gelebilecek

Oral Masaj Iletisim


Iletisime geçemek için;


Adınız:

Mail Adresiniz:

Mesajınız

Yorum Gönder for " Tayt giyen kadınlar ve genç kızlar"