Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kilolu Kadinlarla Beraber Oluyorum

Kilolu kadınlarla Beraber Oluyorum

Vajina yalamak için deliren bir erkegim. Defalarca yazdım ama yine aynı sorular ama yine cevaplıyayım. Kilolu kadinlarla beraber oluyorum. Türbanlı kadinlarla beraber oluyorum. Evli kadınlarla beraber oluyorum. Benim için önemli olan karşımdaki kadının am yalatma istegi, gizliliğimize özen göstermesi ve de kişisel temizliğine özen göstermesi bunun haricinde kilolu, evli veya bekar olması, türbanlı olması önemsiz.



Gizlilik ve Kisisel Temizlik Önemli

Am yalatma isteği olması eşim sapıklık olarak görmesinden dolayı am yalatmayı sevmesi, istemesi önemli. Gizlilik derseniz evli bir erkeğim haliyele her seyin gizli kalması çok onemlı bu nedenle gizliliğin partnerim içinde önemli olmasını isterim. Evli kadınlar bu nedenle benim için daha cazip, benim kadar gizliliģe önem vermelerinden dolayı. 

Kişisel temizlik ise olmazda olmazlarımdan gizliliğimden ödün vermem kendi kişisel temizliğimden de ama genç kızlara inanamıyorum. Kirli iç camasırlarıyla karsıma çıkmalarına çok şaşiriyorum ve igreniyorum. Öpe öpe çıkardığım kilodunda bok ve göt deliginde de bok yani ne desem bilemiyorum. Bu sekilde karşima çıkan genç ve türbanli bir kız oldu. Iliskiyi orada bitirdim. 





1 yorum for "Kilolu Kadinlarla Beraber Oluyorum"

  1. Iletisime gecmek icin yorum yapmayı, oralmasaj@gmail.com ve twitter @oralmasaj iletisime gecebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Iletisim için yorum kısmını kullanmayın.