Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Turbanli Kadinlarla da Keyifle Beraber Oluyorum

Türbanlı Kadınlarla da Keyifle Beraber Oluyorum

Vajina yalatmak Türbanli veya türbansız ayrımım bulunmuyor. Vajinasını yalatmak istiyen her kadınla beraber oluyorum. Beraber olacağım kadınlardan iki beklentim var. Birincisi tamamen ikimizinde kisisel bilgileri gizli kalmalı, biliyorsunuz evliyim bu nedenle gizlilik benim için çok onemli, ikincisi de kişisel temizliginize özen göstermeniz. Bunun dısında turbanlı olup olmamanız, kilolu olup olmamanız, evli veya bekar olmanız genc veya olgun olmanız, bakire olup olmamanız önemsiz.

Türbanlı Kadın Kendini Parmaklıyor

Bu video da gözüken kadına ikiz gibi benziyen Ankara dan sadece vajinasını yalatmak için gelen 47 yaşında evli türbanlı hatunla beraber oldum ki muhtesemdi. Esiyle uzun zamdır cinsel bir hayatı yoktu. Ateş gibi dünyalar güzeli bir kadındı. Hızlı trenle gelmisti. Hic unutamam bembeyaz dolgun tenini ve ates gibi arzulu hatunu.. 




Türbanlı kadınlar benim icin çok özel

Internet dısında tanıştığım turbanlı bir genç  kızın cinsel anlamda bana yaşattığı muhtesem anları hiç unutamam, 20 yıldan fazla oldu hala aklımda. Metro da bir kaç yıl önce tanıştığım 50'li yaşlarının sonundaki türbanlı hatun yani anlatamam beraberligimizin güzelliğini. Yine internet üzerinden bana ulaşan türbanlı 25 yaşındaki bakire afeti de unutamam. Bakire bir genc kızla ne nasıl ne kadar muhtesem yaşanır ögretti bana. Bir defa için buluştuk ama 3 hafta boyunca görüstük. Harikaydi.

Yorum Gönder for "Turbanli Kadinlarla da Keyifle Beraber Oluyorum"