Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina yalatmak zevkli mi?

Vajina yalatmak zevkli mi?



Vajina yalatmak her açıdan çok zevkli, ama zevkten neyi kastettiğinize bağlı. 

Genç kızlar vajina yalatırken daha fazla boşalmaya yöneliyorlar. E bunda ne gariplik var demeyin, ergenlikte zevki boşalma, titriyerek rahatlamaya daha fazla eğilim varken yaş ilerledikçe biraz zevk noktaları değişiyor. 

Erkeğin ağzına vermek, am yalatmak ve bunu izliyerek zevk almak. 

30 yaslarda ve sonrasında görsellik, yaptırmak bu izlemek, bunu görmek daha keyifli oluyor. Tabiki titriyerek boşalıp rahatlamak yine amaç ama erkeğin ağzına vermek, yalatmak ve bunu izlemenin keyfini çıkaran hatunlar da var. Mesela güzel sevgilim Cadım, izlemeyi sevenlerden. Eşi tarafından aldatılmanın etkisi belki erkeğin kendisine taparcasına yalamasını zevkle izlemek ona baska bir haz veriyordu. 

Vajina yalatmak ve bundan zevk almak kadından kadına değişkenlik gösteriyor. Tabiki bunları yazarken kafamdan uydurmuyorum. Beraber olduğum kadınlardan çıkardığım izlenimi paylaşmak istiyorum. 

 bir bilgi önce karşımdaki kadını tanımamla ve kadının isteğine bağlı. Vajina yalamak da yalatmak da harika bir duygu? Am yalama fetisiti bir erkek olarak amcığın tadı agzıma geldiğinde özellikle sulu bir amcığın tadını aldığımda artık bu dünyada değilim. O sulu amcığın tadıyla başka bir boyuta yolculuğa çıkmış oluyorum.

Vajina yalatmanın nasıl bir keyif oldugunu nerden mi, biliyorum. Vajinalarını yalamam için bana sunan kadınlardan. Agzıma boşalırken kacmaya çalışmalarından... Boşaldıktan sonra harikasın diye diye dudaklarımızın yapışmasından..

Vajinası yalatmak  ve zevkle, keyfile agzıma boşalıp tum am suyunu bana emdirmek isteyen hanımlar iletisime gecebilirler.
@oralmasaj oralmasaj@gmail.com veya asagıdan mesaj gonderebilirler.

vajina-yalatmak-nasil-bir-duygu
Vajina yalatmak nasil bir duygu




Adınız:

Mail Adresiniz: *

Mesajınız: *


Yorum Gönder for "Vajina yalatmak zevkli mi?"