Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kıbrıs'da yaşanır mı, yaşar mıyım?

Kıbrıs'da yaşanır mı, yaşar mıyım? 


Türkiye standartlarında istediğim hayatın maddi karşılığı bes bin tl, Kıbrıs da bu tutar yedi bin yedibin besyüz tl gibi bir ücret, bu ücreti kazanabileceğim bir işim olsa Türkiye de bir saniye durmam anında Kıbrıs'a giderim.

Bir daha am yalama şansım olmasa veya bir daha bir kadına dokunamasam bile Kıbrıs da yaşamayı isterim. Ayrıca kesinlikle güvenip, keyifle vajinasını yalayacağım dünya kadar kadında bulabileceğime eminim. Önceki Kıbrıslı çıtır sevgilim yazısı biraz okuyunca kötü geldi, eksik ve yanlış buldum ama değiştirmek de istemedim. O yazımda yazdıklarımda doğru, bu yazımda yazdıklarım, hissettiklerimde. Aslında Kıbrıs iki yazımında toplamı benim icin ki kısa süre icinde çok gorus bildirmek dogru değil. Benim görüp duyduklarımdan çok öte bir yer Kıbrıs .

Kıbrıs'da yaşama sansım olsa Lefkoşa vazgeçilmezim. 


Kıbrıs da yaşasam Lefkoşa da yaşarım. Girne çok anlamlı değil. Herkes Girne Girne desede Lefkoşa harika bir şehir. Lefkoşa'nin kendine has bir havası var. Girne sıradan lüks her hangi bir tatil yeri gibi. 

Kıbrıs da hayat var, umut var, çok ama çok güzel ve özgür kadınları var. Kıbrıs kadın cumhuriyeti. Tüm devlet dairelerinde hemen hemen tüm personel bir birinden güzel kadınla dolu. 

Düzenli, sakin ve cıvıl cıvıl. Türkiye de İzmir'i seven Kıbrıs'a aşık olur. 


kibris da yasanir mi
Adınız:
E-posta [Doğru yazmalısınız]:
Mesajınız:

Yorum Gönder for "Kıbrıs'da yaşanır mı, yaşar mıyım?"