Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kıbrıslı çıtır sevgilim

Kıbrıslı çıtır sevgilim


Kibrisli_citir_sevgilim
Kıbrıslı çıtır sevgilim
Bir kaç yıl önce Kıbrıs da öğrenci genç bir kadından mesaj aldım. Güzel amcığını yalamam için neredeyse yalvarıyordu. Esmer güzeli, uzun düz saçları harika amcıga ve göte sahip arzulu istekli 20'lerinde çıtır balıketi bir hatundu. Kıllı iri amcığı beni tek kelimeyle bitirmisti. Hayal gibiydi benim icin...

Kıbrıs'lı çıtırım yalvarmadan yalvartana dönüşmesi


İlk mesajlarındaki yalvarma hali ona ilgimi görünce klasik genç kız tribine girdi. Karşısındaki erkeği ele geçirmenin özgüveni ile yalvartma halini aldı. Ona sahip olmak için deliriyordum. Ama öyle böyle değil... 

İpler elinde olduğunu anladığında ilişkimiz tuhaf bir hal almaya başladı.  Gençlerle anlaşamamın bütün vasıflarını normal olarak taşıyordu. Kapris, dengesizlik ( bir konuda fikri durmadan değişiyordu. ) 

Tartışma küslük tekrar barışmayla aylar hatta yıllar geçti. Sanal mı seviyordu, cesaret mi edemiyordu, bilemiyorum. Ama benim kişisel olarak belki de yaşadığız zamana ayak uyduramamın sebebi bilemiyorum, sanal ilişkilerde biraz stresli oluyorum. Devamlı yazmak yazmak yazmak.. Dokundamdan bir kadını hissetmeye çalışmak..

Hem kapris hem sanal gerçekten çok zorlanıyordum.. Bir kaç defa istanbul'a geldiginde buluşmaya niyetlenmişti ama hep bir bahane ile tartışma çıkartarak o dönemlerde ayrı kaldık ve  sonuç hiç görüşemedik.

Kıbrıs'a gidişim ve yalnızlığım. 

Şansa Kıbrıs da iş yapan bir firma ile anlaştım. Harika hissediyordum kendimi, bir türlü bazı sebeplerden dolayı ayrılamadığım eşimden uzaklaşacaktım ve  güzeller güzeli Kıbrıslı sevgilime kavuşacaktım. 

Ama öyle olmadı gittikten sonra benle tanışmamak icin bir sürü yalan, dolan, kaprisle yine bir tartışma ve hic görüşemedik. 
Ilk önce çok üzülmüştüm. Hayallerim yerle bir olmuştu. Hafta da onbes günde bir buluşup birbirimizin olacaktık. Benim için kıllarını uzattığı amcığı ve o istekli göt deligini dilleyip sonra altıma alıp keyifle sikip döllüyeceğim taze hatun diye hayakler kurmustum ama hayallerim anlasılan olmayacakti.

O dönemde daha güzel bir işi bile redetmistim. Kıbrıs'ı görmek, istanbuldan uzaklasmak ve güzel taze sevgilimin doyasıya tadına bakmak icin ama olmadı.

Ama hissediyorum hala aklına geldiğimi, birisi aklınıza geliyorsa ansızın o da sizi düşünmüştür demekki diye bir şey okumuştum. Zaman zamman o bayıldığım amcığını agzıma dayadığını hayal ediyor, parmaklarken yalayıp altıma alıp keyfini çıkara çıkara sikip döllediğimi düşünüyor. 

Okul bitecek istanbul'a dönecek belki de hayalini kurduğum sevgilim olacak.


Mesaj formundan ulaşabilirsiniz


Adınız Mail Adresiniz Mesajınız

Yorum Gönder for "Kıbrıslı çıtır sevgilim"