Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Her Gün Am Yalatmak

Her Gün Am Yalatmak


Am yalatmak ister misiniz, hem de her gün.

Bu nasıl mümkün olur, yani vajinanızı her gün yalatmak nasıl mümkün? Bir kaç şekilde her gün mümkün. Ya benimle evleneceksiniz, tabi benim boşanmamı beklemeniz gerekiyor kibşu an o cok mümkün degil, bana kalsa hemen boşanmak için cok şey yaparım ama şimdilik burada açıklayamacağım bazı nedenlerden imkansıza yakın. Tabiki am yalatmak için sirf birisiyle evlenirmisiniz, ben yalamak için evlenirim. 40 yılı devirdim, hayatta her şey cinsellik degil ama coğu cinsellik. Guzel uyumlu partner bence çok sey demek. Onun harici eliyüzü düzgün sıradan biriyim.

Ikinci olarak her gün görüşbilirsek ben zevkle yalarım ki bu da çok mümkün değil, ne bende her gün suit tutacak maddi durumum var.  Her gün evine davet edecek hanımlar da varsa ki oldu, iki güzellik davet etti ama mesafeden dolayı devamlı olmadı. 

 Iş bulmak da problem yaşamıyorum açıkçası ama hayalım iş yerinde sevgili... Iş yerinde her arzuladığında amcığını yalatmak rahatlamak istediğinde emrinde bir erkeğin olmasını arzulayan, müdür, insan kaynakları (çok güzelleri ile mulakat yaptım), patronum olmasını çoooook istiyorum. En büyük hayalim ve fantezim. Olur mu sanmam ama bu konuda hiç bir şey yapmamaktansa burada bir yazı paylaşmak daha anlamlı.

Asıl hayalım sabahtan akşama kadar bir ofiste randevu ile kadınların gelip bir saat iki saat amcıklarını yalatıp ağzıma boşalıp, rahatlayıp gitmleri, yani oral masaj yaptırmak isteyenlere özel bir iş, bir ofis acmak. Tüm gün mesai saatimde sabah saat 8 den aksam 6 kadar oral masaj, yani am yalamak. Hayal işte ama bunu gerçekleştirmek için iki yıl uğraştım, olmadı. 😘

Deneyimli, tecrübeli bir muhasebeciyim. 

Bu konuda gayet ciddiyim, eğer siz de kendinize güveniyorsanız iletişime geçebilirsiniz. 

Deneyimli, 15 yıllık muhasebeciyim. Ön Muhasebe veya Genel muhasebe de veya ikisini birden yürütebilirim. 

Çalışamıyacağım sektor bulunmamakta, ücret konusunda da sorun çıkarmam, geçinebileceğim bir ücretin sonunda her gün am yalamak olursa kesinlikle kabul ederim. Her gün am yalamak olursa eğer Avrupa Yakasında da çalışabilirim. 

Bu konuda ciddi özellikle ayaklari yere basan olgun bir kadınla uzun yıllar iş ve aşk ilişkisi içinde olurum. Beraber olduğum ve memnun kalmayan kadın hemen hemen hiç olmadı. Hem kişilik olarak, hem insani anlamda hemde yalatma konusunda. 

Twitter : @oral_masaj
Mail       : oralmasaj@gmail.com

Is Arayisi Oral Masaj



Yorum Gönder for "Her Gün Am Yalatmak"